Peter Zonneveld

“I’m not saying it’s going to be easy, I’m saying it’s going to be worth it.” (Arthur L. Williams, jr.)

Na mijn studie Biomedical Engineering in Groningen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hoewel ik nog steeds geïnteresseerd ben in medische apparatuur gaf het ontwikkelen en verbeteren ervan door het vele onderzoek te weinig directe voldoening.

Al vrij snel kreeg ik het idee om consultant te worden, maar dan wel met een nadruk op techniek. Een bedrijf dat gelijk opviel was Magnus. Binnen Magnus ben ik werkzaam als Mendix consultant en houd ik mijzelf bezig met het analyseren en optimaliseren van complexe bedrijfsprocessen en deze te vertalen naar een werkzame IT oplossing. De afgelopen tijd heb ik veel ervaring opgedaan in de verzekering, media en retail industrie en de problemen waar bedrijven in deze branche tegenaan lopen. Zelf vind ik het belangrijk om het menselijke aspect tijdens een project in de gaten te houden. Daarbij vind ik het uitpluizen van de eisen en wensen van elke partij, om samen tot de beste oplossing te komen, erg interessant. Als ik achteraf reacties van klanten krijg dat ze heel blij zijn met mijn oplossing dan geeft dat een enorme kick en drive om de klant verder te helpen!

Hoewel ik prima alleen kan werken, werk ik liever in een team waarbij we samen streven naar de beste oplossing. Wanneer iedereen samenwerkt en zijn creativiteit vol benut geeft dat mij enorm veel energie. Dat in combinatie met collega’s die even ambitieus zijn en veel innovatieve oplossingen verzinnen en implementeren maakt voor mij dit werk nog leuker dan het al is.

PeterZonneveld-Magnus-Interview-WerkenBijmagnusMeer weten? Mail Peter

Links

Meer professionals