Raymond Pellikaan

“Challenge your beliefs”

Wees altijd bereid om dat wat je al weet ter discussie te stellen, luister naar argumenten en herzie je overtuiging. Voor mij is dat de essentie als het gaat om leren, ontwikkelen en groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

Na een studie technische informatica ben ik de consultancy ingegaan en heb ik me meer en meer beziggehouden met optimalisatie van bedrijfsprocessen ondersteund door informatietechnologie. Mijn expertise ligt ook op dat interessante snijvlak van business en IT, diepe kennis van (on)mogelijkheden van IT en nieuwsgierigheid naar en kennis van business processen. Daar ontstaan vernieuwende concepten die ik graag concreet maak in projecten die een organisatie verder brengen. Bel me voor een brainstorm over uitdagingen in je business proces en innovatieve oplossingen gebruikmakend van IT! Samen zorgen we er dan ook voor dat dit on time/budget gerealiseerd wordt.

Wat ik gaaf vind is werken met slimme collega’s die een stapje meer doen, open minded en enthousiast om samen met de mensen van de opdrachtgever innovatieve concepten in de praktijk te realiseren. Complexe uitdagingen aangaan en overwinnen en die overwinning samen vieren, dat geeft energie! De go live van een recent project is daarvan een voorbeeld, we werkten maandenlang hard om een innovatieve oplossing voor een klant in de verzekeringsbranche te realiseren en tegen de deadline liep de druk op. Als de individuele puzzelstukjes in elkaar moeten vallen komt het aan op mensenwerk: er samen voor zorgen dat de laatste problemen worden opgelost. Het lukte en de sfeer in het projectteam was super, de laatste avonden lang doorhalen met pizza en vette snacks om uiteindelijk succesvol en trots het systeem aan de gebruikers te kunnen opleveren. Taart, slingers, toespraken en een voldaan gevoel!

Meer weten? Mail Raymond.

Meer professionals