Nextcontinent

Nextcontinent is een nieuw avontuur voor management consultancy. De ‘inwoners’ zijn onafhankelijke toonaangevende adviesbureaus die dezelfde ondernemende visie delen. Zij geloven dat kenmerken van lokale markten bepalen hoe je optimaal inspeelt op globalisatie. Door de grootte en de stevige marktpositie van de inwoners kunnen zij cliënten wereldwijd helpen veranderingen te realiseren. De groep bestaat uit 1.100 consultants in 29 landen, verspreid over 33 kantoren.

Het draait binnen nextcontinent om mensen, niet om een consultancy-merk. Onze mensen werken altijd zij-aan-zij met de mensen van onze cliënten. Het zijn vakmensen met sectorkennis, die de producten en markten van onze cliënten echt begrijpen.

Als multilokaal netwerk van consultants kunnen we cliënten in alle facetten van een transformatieproces helpen. Onze consultants besteden aandacht aan multiculturele kwesties en maken er een strekte van in projecten: 1 op 10 werkt aan een grensoverschrijdende opdracht. Doordat we permanent samenwerken hebben we wereldwijd inzicht in de sectoren waarin we actief zijn.