Vincent Beumer

Vincent is partner bij Magnus en verantwoordelijk voor het Analytics team. Hij is gedreven om de analytics functie van bedrijven naar een hoger niveau te brengen, zodat ze meer waarde uit hun data halen en gaan acteren als data-gestuurde organisaties.

Sinds 2005 heeft hij bij veel verschillende organisaties meegeholpen bij het verbeteren van hun Business Analytics processen. In zijn begintijd bij Magnus als Business Intelligence consultant, om de data logistiek en management informatie in orde te maken door middel van het realiseren van heldere rapportages en dashboards. En daarnaast al snel in de rol van architect, project- of programmamanager.

Naast zijn brede kennis op het gebied van Business Intelligence, Big data en Financial Analytics, staat Vincent bij collega’s en klanten bekend als generalist. Hij weet van veel onderwerpen het nodige af om te kunnen zorgen dat de juiste mensen met de juiste expertise aan elkaar gekoppeld worden. Tenslotte kun je ook altijd bij Vincent terecht als je meer wilt weten over de nieuwste tools om persoonlijke data te analyseren. Een persoonlijke hobby, waar hij graag over vertelt.

Meer weten? Mail Vincent.