Marcel den Boer

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben projectmanager binnen de digital core practice van Magnus Blue.

Aan wat voor projecten werk je zoal?

Hoewel ik veel affiniteit heb met business processen, vaak een wirwar van logische stromen, ligt mijn specialiteit bij de meer technisch gerichte projecten. Of het nu gaat om een SAP OS/DB migratie of een release upgrade van een willekeurige applicatie, het begeleiden van dergelijke projecten is vaak een vak apart. Een goed draaiboek met een duidelijke GO/NO GO geeft rust door voorspelbaarheid en controle op de uitvoering.

Wat is je achtergrond?

Na mijn opleiding Hogere Informatica ben ik gestart als ontwikkelaar. Na enkele jaren heb ik de overstap naar consultancy gemaakt en ben van daaruit doorgegroeid naar projectmanager. In 2010 ben ik mijn carrière gaan voortzetten bij Magnus.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben zeer gedreven in mijn werk en sterk gericht op resultaat. Ik denk procesmatig, heb oog voor detail maar verlies daarbij niet de helikopterview. Snel van begrip, leergierig en technisch onderlegd.

Wat moeten we nog meer van je weten?

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met een hobby die veel raakvlakken kent met de aansturing van een projectteam. Mijn paard reageert namelijk ook niet altijd meteen. Toch houd ik enorm veel van de tijd die ik erop doorbreng.

Neem contact op met Marcel

9 + 15 =