Maria Klönhammer

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik werk als consultant in het Energy team van Magnus.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor in Politics & International Relations en een master in International Development & Security gedaan, beiden aan de Universiteit van Bristol in Engeland.

Na mijn studie heb ik voor de European Joint Undertaking for ITER and the Development of Fusion Energy Gewerkt in Barcelona. Daarna ben ik na 6 jaar in het buitenland teruggekeerd naar Nederland en ben ik bij Magnus begonnen.

Aan Wat voor projecten werk je zoal?

Op het moment werk ik als Project Management Office support. Wij zijn we bezig om met ruim dertig Europese transmissienetbeheerders een Europees Energy Balancing Platform te ontwikkelen en daarbij bij te dragen aan de integratie van het Europees electriciteitsnetwerk.

Wat zijn je sterke punten?

Complexe internationale samenwerkingsverbanden ondersteunen en structureren. Hierbij komen mijn sterke interculturele communicatievaardigheden en mijn project management ervaring erg goed van pas.  

Wat moeten we nog meer over je weten?

Het liefst ben ik buiten in de bergen aan het wandelen of klimmen, of op het strand aan het beachvolleyballen. Verder schaats en zwem ik veel en ben ik sinds kort weer begonnen met piano spelen.

Neem contact op met Maria

6 + 3 =