Mark Beukeboom

Wat is jouw rol binnen Magnus?

Ik ben nu consultant bij Magnus Green. Ik ben gestart in het Young Professionals Program van Magnus Blue en Green. Dat is een groep van jonge adviseurs die extra goed worden gecoacht om dan na een jaar een definitieve richting te kiezen binnen Magnus.

Hoe ben je bij Magnus terecht gekomen?

Ik heb Industrial Engineering & Management gestudeerd in Groningen. Daar gaf een partner van Magnus (Hans Hoogsteen, red.) een collegepraatje. Hij vroeg of ik mijn afstudeeropdracht bij Magnus wilde doen. Mijn opdracht was een koppeling te maken tussen applicatiegenerator Mendix en IBM’s supercomputer Watson. Hiermee kun je met Artificial Intelligence (AI) taalgebruik analyseren. Vervolgens kun je dan een chatbot (chattende robot) bouwen.

Na mijn afstuderen heb ik een paar maanden door Afrika gereisd en inmiddels ben ik teruggekomen als consultant.

Waar werk je nu aan?

Het grootste deel van mijn week werk ik aan een app voor een groot bouwbedrijf. Daarmee maak ik een soort doorgeefluik die allerlei data up-to-date houdt in diverse systemen. Ook heb ik een applicatie beheerd voor een cosmeticabedrijf, waarmee kapperstrainingen en de verkoop van haarproducten worden ondersteund.

Wat zijn jouw sterke punten?

Ik ben erg analytisch ingesteld en kan heel goed een probleem doorgronden en daarvoor een slimme oplossing bedenken. En mag ik hardlopen ook als sterk punt meetellen? Ik loop namelijk regelmatig marathons.

Neem contact op met Mark

3 + 10 =