Mathijs van den Broek

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben Mendix Consultant bij Magnus Digital sinds mei 2023. Als onderdeel van het solutions team maak ik samen met collega’s allerlei soorten apps in Mendix.

Wat is je achtergrond?

Ik ben opgegroeid onder de rook van Breda en op mijn 18e naar Utrecht vertrokken voor de bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemanagement. De focus lag tijdens mijn bachelor op de grote (duurzame) transities van onze tijd, hoe deze plaatsvinden maar met name ook hoe bedrijven hiermee om moeten gaan.

Na mijn bachelor heb ik een master Management of Innovation gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens deze master heb ik vanuit mijn studentenkamer in coronatijd de eerste kennismaking gehad met Mendix. Zodoende ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij het Digital Solutions team van Magnus.

Wat voor projecten doe je zoal?

Op dit moment zit ik op een project voor een grote regionale vervoerder. Voor deze partij maak ik met een aantal andere collega’s nieuwe apps en zijn we ook verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van bestaande apps die in een eerdere fase zijn ontwikkeld. Het mooie aan dit project is dat er zoveel verschillende apps lopen bij de klant dat er enorm veel te leren valt voor mij als junior.

Wat zijn je sterke punten?

Mijn grootste kracht is dat ik goed het overzicht kan bewaren wanneer dingen moeilijk beginnen te worden. Hierdoor kan ik een baken van rust zijn voor mijn collega’s. Tegelijkertijd kan ik mij erg goed vastbijten in een probleem en tot een goede oplossing komen.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Als Bredanaar ga ik nog graag terug naar de stad voor een avondje NAC, carnaval of de algehele Brabantse gezelligheid. Daarnaast ben ik vaak in de sportshool te vinden of onderweg tijdens een rondje hardlopen.

Neem contact op met Mathijs

7 + 8 =