Melin Walet

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben consultant in het energieteam van Magnus Red.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor theoretische natuur- en sterrenkunde aan de Universiteit van Amsterdam gedaan. Daarna heb ik de mastertrack Advanced Matter and Energy Physics gevolgd, waarbij de focus lag op zowel het onderzoeken van materiaaleigenschappen als op innovatieve energieën. In juni 2020 heb ik mijn scriptie afgerond en kon ik direct bij Magnus aan de slag!

Aan Wat voor projecten werk je zoal?

Op dit moment werk ik zowel in het Core project als in het Hansa project. Bij Core houden we ons bezig met de integratie van de electriciteitsmarkten van West- en Oost-Europa. Onder Hansa vallen ook Scandinavische landen, en het noordoostelijke deel van het Europese vasteland. In beide projecten ben ik Project Management Office support, en binnen Core hou ik me onder andere ook bezig met het budget. De verschillende sfeer en uitdagingen van beide projecten zorgen altijd voor veel variatie in de werkdag!

Wat zijn je sterke punten?

Ik deins niet terug voor uitdagingen en ondersteun mensen graag in het vinden van een oplossing die voor alle partijen acceptabel is. Daarnaast zorgt mijn natuurkunde-achtergrond ervoor dat ik gewend ben in een overzicht vol formules te duiken om een probleem te structuren.  

Wat moeten we nog meer over je weten?

Elk moment dat ik niet aan het werk ben vul ik het liefste met sporten en buiten zijn: van padellen met collega’s, hardlopen of wielrennen door de duinen, tot langlaufen in de Alpen! Daarnaast geef ik nog steeds met liefde natuurkunde-bijles en probeer ik ook buiten werk veel te blijven leren, of dat nou over lawine-vorming of geschiedenis gaat.

Neem contact op met Melin

6 + 9 =