Melvin van der Werff

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben Consultant bij Magnus Digital Insights.

Wat is je achtergrond?

Ik ben begonnen met de Bachelor Technische Bedrijfskunde. Vervolgens heb ik de master ook gevolgd en daarnaast de Master Werktuigbouwkunde gevolgd. Beide aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik koos voor deze combinatie vanwege mijn interesse in automatisering van fabrieken en machines, waarbij je het menselijke component niet uit het oog verliest. Hierbij is het gebruik van juiste data die processen goed ondersteunen belangrijk. Vanwege die interesse in het inzichtelijk maken van data om mensen te ondersteunen bij het optimaliseren van hun processen ben ik Magnus terecht gekomen.

Wat voor projecten doe je zoal?

Toen ik begon heb ik me de eerste maand vooral bezig gehouden met de Hackathon en het inrichten van een dashboard op onze recruitment statistieken bij Magnus. Daarna ben ik gestart op een vrij groot ERP implementatie project. Daar werk ik ook veel samen met Magnus collega’s van andere afdelingen. Binnen dit project houd ik me bezig met het inzichtelijk maken van de data vanuit verschillende systemen door middel van rapportages.

Waar ben je goed in?

Zware dingen optillen en weer neerzetten. Daarnaast een standaardverhaal als analytisch sterk, oprecht en leergierig.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Daarnaast woon ik in Amsterdam, fitness ik graag, moet ik weer gaan boksen en verlies ik mezelf wel eens in een YouTube konijnenhol terwijl ik me voorgenomen had te gaan lezen.

Neem contact op met Melvin

12 + 2 =