Mendix Academy

De Mendix Academy is door Magnus in het leven geroepen om iedereen te helpen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van Mendix. Het grote voordeel van low code of no code is dat iedereen het kan leren. Vanuit de Academy bieden we verschillende trajecten aan die specifiek aangepast kunnen worden aan de wensen van de deelnemers. Van werknemers binnen een organisatie die Mendix applicaties willen beheren of bouwen tot iemand die zichzelf op IT-vlak wil ontwikkelen, de Academy zorgt dat je snel aan de slag kan met Mendix.

Onze aanpak

Onze Mendix gecertificeerde consultants hebben jarenlange ervaring in het maken en beheren van Mendix applicaties. Dit maakt Magnus een geschikte partij om al deze kennis over te brengen en jou te helpen om tot een hoger niveau te komen. Binnen Magnus geloven we dat iedereen een Mendix developer kan worden.

Als je helemaal nieuw bent met Mendix is jouw leercurve vanaf de eerste minuut gigantisch en voor je het weet heb je de basis onder de knie. Voor iemand met al wat meer ervaring worden de geavanceerdere onderdelen van Mendix uitgediept om applicaties nog functioneler te kunnen maken.

Tijdens de trainingen worden allereerst de relevante principes uitgelegd. Natuurlijk leer je het snelst door te doen, dus bestaat de training grotendeels uit het oefenen met praktijkvoorbeelden die relevant zijn voor jouw organisatie. Als je meer kennis hebt van Mendix en je dit verder wil uitbreiden, dan kunnen we jou ook begeleiden met de vraagstukken die je tegenkomt in bestaande applicaties of je helpen om een advanced developer te worden.

Onze Mendix Academy is dé bron van Mendix kennis en ervaring. De trainers zijn enthousiast over Mendix en delen graag hun kennis met jou! Dus schroom niet en neem contact met ons op.

 

Jouw vraagstukken

  • Ik wil een aantal van mijn werknemers opleiden om snel dynamische (web) applicaties te kunnen ontwikkelen.
  • Binnen mijn bedrijf zijn er een aantal Mendix applicaties en ik wil het onderhoud hiervan intern maken.
  • Ik ben bijna klaar met mijn studie en wil wellicht iets met Mendix doen.
  • De basis heb ik onder de knie, alleen ik loop vast met de complexere vraagstukken.
  • Mijn bedrijf heeft interesse in low code development, en via de Academy kan ik dit verder onderzoeken.

Mendix opdrachtgevers

Verder sparren over de Mendix Academy kan ook! Neem dan contact op met Wouter Visser

3 + 13 =

Let’s get MAF!

Zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn? Boek onze Magnus Hackathon. Binnen een dag brainstormen we met je over de mogelijke apps binnen je organisatie en realiseren met een maker/business/developer team een werkend prototype. Jouw resultaat is een lijst met mogelijke Mendix apps, een eerste ervaring met een agile low-code development traject en een kickstarter voor je eigen Mendix App Factory (MAF)!