mendix-sap

Mendix & SAP

SAP ken ik, maar wat is Mendix?

Mendix is een platform voor Rapid App Development op een intuïtieve manier: geen code schrijven, maar visuele processen tekenen. Mendix is al jarenlang onderdeel van het Magic Quadrant van Gartner. Het platform leent zich uitstekend voor agile development van innovatieve applicaties.

Mendix & SAP: Magnus combineert the best of both worlds

Magnus staat in de markt goed bekend als SAP partner van het eerste uur. Maar wist je dat we het enorme potentieel van Mendix ook al direct in de gaten hadden? Met het idee dat dit onze bestaande klanten heel veel nieuwe mogelijkheden kon bieden, startten we in 2007 bij Sanoma het eerste omvangrijke Mendix-project. De Magazine Production Portal maakt het mogelijk om te communiceren met interne en externe partijen, zoals redactie, drukkerij en papierfabrikant, om tijdige productie en levering te garanderen.

Dit succesvolle project heeft bewezen dat de Mendix-technologie destijds al een versnelling van ontwikkeling mogelijk maakte.

Naast continue innovatie voor Sanoma hebben we sindsdien meer dan 50 Mendix-projecten uitgevoerd voor vele klanten in diverse branches.

Een ander mooi voorbeeld is de case van onze klant KAO die hun nieuwe Mendix-applicatie nauw hebben geïntegreerd met SAP.

Met meer dan 25 jaar SAP-ervaring en 10 jaar Mendix-ervaring zijn we ervan overtuigd dat het vele voordelen heeft om Mendix en SAP te combineren. We hebben al diverse succesvolle oplossingen gerealiseerd, waarbij we optimaal gebruik maken van de flexibiliteit van het Mendix platform in combinatie met de stabiliteit van het bestaande SAP systeem. Met Mendix is het enorme potentieel van SAP op een snelle en eenvoudige manier te ontsluiten. Het is the best of both worlds: stabiliteit van uw kernprocessen met de flexibiliteit en snelheid voor innovatie en differentiatie.

Meer weten over de mogelijkheden die wij in de combinatie Mendix en SAP kunnen bieden? Neem voor een vrijblijvende kennismaking en een Mendix-quick-scan contact op met Wouter Visser via +31 88 696 60 00.

Denk hierbij aan

Recente blogs
  • Van drie ideeën naar drie werkende apps: Daan’s eerste weken bij Magnus
    Daan van der Ham (23 jaar) heeft net zijn studie ...
  • Magnus Mini Interview met Jan Rubingh van CED
    In het eerste Magnus Mini Interview rijden Jan Rubingh, IT ...
  • De Sanoma case: al 10 jaar innovatief met SAP & Mendix
    Eind september kondigden Mendix en SAP een wereldwijd partnership aan. ...