Michiel van Loenen

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben principal binnen het Digital Foundation team van Magnus Digital.

Wat is je achtergrond?

Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica in 1994 ben ik direct gestart met het implementeren van SAP bij diverse bedrijven. Bedrijven in de staalsector, groothandel en Food & Beverages. Eerst als SAP Logistics Consultant en de laatste 15 jaar vooral als Project Manager.

Waar werk je zoal aan?

Ik werk aan een SAP Business Planning & Consolidation bij een van de grootste bouwondernemingen van Nederland. Ook ben ik bezig met de implementatie van SAP Warehouse Management bij een bekende frisdrankfabrikant. Masterdata projecten komen ook vaak op mijn pad.

Wat zeggen anderen over jou?

Ze noemen mij vaak een gedreven meewerkend voorman met oog voor de ander.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vooral in het bos, want ik ben echt een buitenmens. Trailrunning en mountainbiken zijn mijn passies. Om vervolgens weer bij te tanken, kook ik graag. Het liefst met vrienden, want samen eten en drinken, daar geniet ik het meest van.

Neem contact op met Michiel

15 + 9 =