Michiel van Loenen

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben principal binnen het Digital Foundation team van Magnus Digital.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Na diverse SAP implementaties en optimalisaties van het gebruik van SAP in de FMCG, de laatste jaren ook kennis gemaakt met andere ERP pakketten, bijvoorbeeld binnen de bouwbranche. Vaak komen datamigatietrajecten op mijn pad. 

Wat is je achtergrond?

Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica in 1994 ben ik direct gestart met het implementeren van SAP bij diverse bedrijven. Bedrijven in de staalsector, groothandel en Food & Beverages. Eerst als SAP Logistics Consultant en de laatste 20 jaar vooral als Project Manager of Track lead.

Wat Zijn je sterke punten?

Ze noemen mij vaak een gedreven meewerkend voorman met oog voor de ander.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vooral in het bos, want ik ben echt een buitenmens. Trailrunning en fietsen (mountainbike, gravelbike, racefiets) zijn mijn passies. Om vervolgens weer bij te tanken, kook ik graag. Het liefst met vrienden, want samen eten en drinken, daar geniet ik het meest van.

Neem contact op met Michiel

5 + 15 =