De afgelopen twee jaren hebben HTM en Magnus samen continu geïnnoveerd. We hebben de MijnHTM mobiele app ontwikkeld die inmiddels 1700 medewerkers ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Denk aan het sneller kunnen helpen van reizigers, het reserveren van een werkplek of het communiceren binnen afdelingen.

Naast de MijnHTM app hebben HTM en Magnus ook vele andere bedrijfsprocessen op Agile/SCRUM-wijze kunnen verbeteren, zoals het snel kunnen reageren op vervoersincidenten en het inspelen op nieuwe OV-ontwikkelingen. Zelfs de schermen op HTM-locaties en de beschikbaarheid van vergaderzalen worden gestuurd met Mendix applicaties.

Ook hebben HTM en Magnus samen het Mendix Masters programma uitgerold, waarin medewerkers uit alle afdelingen van HTM zich kunnen opleiden tot Mendix developer en vervolgens deelnemen aan het Low Code Lab initiatief van HTM.

Kortom, Magnus is trots op de resultaten die we samen met HTM hebben mogen behalen, en kijken uit naar nog vele gezamenlijke innovaties!

 

Over HTM

HTM is het openbaar vervoerbedrijf van én voor de Haagse regio. HTM is vanouds hecht verankerd in de Haagse samenleving en is met haar trams, light-railvoertuigen en bussen een herkenbaar en vertrouwd gezicht in de regio. Met ruim 2.000 medewerkers verzorgt HTM een belangrijk deel van het collectief personenvervoer over de rails en over de weg in Den Haag en in de regio.

Meer weten over onze innovatieve oplossingen bij HTM? Neem dan contact op met Wouter Visser

13 + 12 =