Mikas Kraan

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben Junior Consultant bij Magnus Digital Operations. 

Wat is je achtergrond?

Eerst heb ik de International Bachelor Economics and Business Economics in Rotterdam behaald. Vervolgens heb ik een Master Data Science and Marketing Analytics afgerond, ook in Rotterdam. Ik heb dus een economische achtergrond met een specialisatie in data.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Van alles. Momenteel ben ik druk op een project bij een Nederlandse Universiteit. Binnen dat project heb ik verschillende opdrachten. Zo help ik mee om de processen te optimaliseren binnen een magazijn, maar ook om de financiën universiteit breed beter in te richten. Binnenkort start ik ook op een nieuw project bij een projectontwikkelaar. Daar zal ik vanaf het begin instromen, dus daar zal ik me meer bezighouden met het opzetten van het projectplan. Dat betekent dat we samen met de klant de processen in kaart gaan brengen en kijken waar en hoe verbeteringen zijn te maken. Al met al zijn mijn huidige opdrachten dus vrij divers.

Wat zijn je sterke punten?

Analytisch ben ik erg sterk. Ik vind het enorm leuk om met cijfertjes te werken, maar ook om processen duidelijk in kaart te brengen en die in de logica van de systemen in te richten. Elke dag ben ik eigenlijk bezig met kleine puzzels oplossen en daar ben ik best goed in! Gelukkig vind ik het ook nog eens leuk. Daarnaast ben ik erg sociaal, wat goed van pas komt als je veel met de klant in contact bent.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Het liefst ben ik op het water! Je kan me voor van alles wakker maken, maar voor mij gaat er niets boven een zeiltocht om te ontspannen. ’s Zomers ga ik het liefst veel het water op tijdens mijn vakantie. Ook kun je me op 16:00 altijd porren voor een Cup-a-Soup.

Neem contact op met Mikas

12 + 6 =