Drive, Flexibiliteit en Teamwork

Over de Magnus Mini

De geschiedenis van de Mini is een geweldig verhaal, waarin behoorlijk wat mooie parallellen te trekken zijn met Magnus. Het pittige karakter, een beetje eigenwijs, flexibel, met power, en enorm veel energie. De gedrevenheid waarmee we nieuwe projecten ingaan, en het geloof in ons team en de samenwerking met onze klanten. De ‘kleine speler’ die soms uit onverwachte hoek komt, maar als je hem eenmaal kent, kun je er niet meer aan voorbij en ontvang je hem met een glimlach…

1959

Krachtige combinatie van power en flexibiliteit. Als visionair auto ontwerper John Cooper de Mini ontdekt, is hij direct weg van de extreme agility. Hij neemt de auto onder zijn vleugels en zorgt ervoor dat de power wordt verhoogd. Juist die krachtige combinatie van motor en flexibiliteit doet het hem.

1961

Lancering Mini Cooper. Als in september 1961 de eerste Mini Cooper op de markt verschijnt, is iedereen enthousiast, maar ook afwachtend. Kan de kleine Mini het opnemen tegen de ontzettend krachtige competitie?

1964

Topprestatie in de rally van Monte Carlo. De bekendmaking dat de Mini meedoet aan de prestigieuze rally van Monte Carlo wordt ontvangen met ongeloof. Toch verschijnt de nieuw gecreëerde rode Mini Cooper S met zijn opvallende witte dak in 1964 onverschrokken aan de start. En terecht; de Mini manoeuvreert behendig langs de andere teams en racet zelfverzekerd richting winst door de straten van Monte Carlo. 

2016

Charmante auto met pit. Op zoek naar een ludieke manier om onze klantreferenties met een hoge ‘sharing the joy’ factor te maken, stuiten we op het fascinerende verhaal van de Mini. En we zijn gelijk verkocht. De Mini is sympathiek, charmant en met een hoog ‘go anywhere’ gehalte. Elke opdrachtgever ziet hem met een brede glimlach aankomen, precies het gevoel dat we met Magnus altijd willen oproepen. 

2016- 2019

En route, mooie avonturen met de Magnus Mini. Menig collega en klant kan inmiddels een mooie anekdote over de Magnus Mini vertellen. Met klanten aan het stuur langs prachtige slingerweggetjes, over fietspaden voor de perfecte foto bij onze opdrachtgever, langs een vol terras naar binnen bij een hotel, figurerend in onze filmpjes en voor de deur bij trainingen en events. Lekker opvallend en onvergetelijk!

2019

Innovatie op wielen. Hans en Willem, de twee partners die Magnus 30 jaar geleden hebben opgericht, zijn dol op nieuwe tools, op alles met wielen (vooral als het snel of oud is) en op lekker zelf sleutelen. Een ideale combinatie als je een oldtimer als mascotte hebt. En zo kwam in de herfst van 2019 het plan om onze oldtimer een make-over te geven. De Magnus Mini wordt elektrisch!

2020

Magnus Electric Mini. Een heleboel sprints verder is het ‘Mini goes Electric’ project succesvol afgerond. Onze trouwe mascotte staat geruisloos op kantoor. In afwachting van het moment dat hij weer stralend langs onze opdrachtgevers mag rijden.

Hoe de Magnus Mini electrisch is geworden

Magnus Mini in het nieuws

Bezig met laden

Enthousiast geworden over onze trouwe mascotte?

Wil jij de volgende zijn die een mooie anekdote over de Magnus Mini kan vertellen? We rijden graag bij onze (toekomstige) opdrachtgevers en relaties langs. Voor een interview, een goed gesprek over innovatie, de digitale transformatie of het data driven worden van jouw organisatie. Maar ook voor het vieren van een Go Live, om een teamlid in het zonnetje te zetten of gewoon om een glimlach op je gezicht te toveren. En je mee te laten genieten van deze klassieker met hele moderne, duurzame features.

Een ritje en goed gesprek in of over de Magnus Mini? Neem dan contact op met Axel

6 + 6 =