Mischa Nagtegaal

Wat is je rol binnen Magnus

Ik ben managing consultant binnen het Digital Foundation team van Magnus Digital. Binnen het Digital Foundation team realiseren we mooie digitale transformatie projecten bij veel verschillende klanten.

Wat is je achtergrond?

Ik heb eerst een Bachelor Bedrijfskunde en daarna een Master Information & Knowledge Management gedaan aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 2016 werk ik bij Magnus, waar ik begon als implementatie consultant en verantwoordelijk was voor het inrichten van de geleverde systemen.

Nu gebruik ik deze ervaring van systemen en processen in meer coördinerende rollen, waarbij ik het team ondersteun in het succesvol afronden van onze projecten! 

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Onze opdrachtgevers komen met complexe digitale transformatie vragen bij ons team. In mijn rol werk ik vaak als teamlead binnen een project, waar ik verantwoordelijk ben voor het succesvol opleveren van een nieuwe digitale oplossing. In mijn projecten proberen we de klant mee te nemen in de gedachte om de processen die geen waarde opleveren zoveel mogelijk te standaardiseren, en vooral de aandacht te vestigen op de processen waar de klant zich mee onderscheidt.

Deze processen moeten vervolgens ondersteund worden door de nieuwste technologie. Door mijn ervaring met het inrichten van grote systemen, kan ik de klant helpen bij het maken van de juiste keuzes om deze systemen goed vorm te geven.

Onze opdrachtgevers zitten in allerlei verschillende sectoren, waardoor elk project weer een leuke nieuwe uitdaging is! 

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben analytisch ingesteld, maar vergeet ook niet het menselijk aspect in onze projecten. De projecten die we binnen Digital Foundation doen hebben vaak een groot veranderaspect, wat voor de opdrachtgever veel impact heeft. Door de opdrachtgever daar al direct in het project in mee te nemen, zorgt voor veel draagvlak.

Daarnaast vind ik heel erg leuk om onze nieuwe collega’s mee te nemen en mijn kennis en ervaring te delen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben een groot voetbalfan, zowel om zelf te doen als om te kijken.

Neem contact op met Mischa

12 + 5 =