Modiform is een productiebedrijf van verpakkingen en kweek systemen voor de tuinbouw: bloempotten, kweek- en stekplaten en transport trays. Modiform levert wereldwijd en is Europees marktleider op het gebied van thermogevormde verpakkingen en kweeksystemen.

Modiform wil de beste zijn én blijven voor het leveren van verpakkingen en kweeksystemen. Om dat doel te bereiken verbetert Modiform haar producten en serviceverlening continu. Modiform moet snel kunnen inspelen op veranderingen, verwacht hetzelfde van haar IT-omgeving en wenst geen zorgen meer te hebben over het goed functioneren van de technologie. Dit betreft niet alleen de beschikbaarheid, performance en stabiliteit van de technische onderlaag, maar ook een gedegen inrichting van de SAP applicaties. Modiform was op zoek naar een partner voor transparant beheer met een hoge servicegraad.

Modiform heeft Magnus gecontracteerd als lange termijn partner om samen de komende jaren de IT organisatie en de IT functie verder te professionaliseren. Magnus levert ‘first & secondline support’ en monitoring van het SAP Landschap, de SAP applicaties en de performance en onderhoudt de contacten met eventuele third suppliers en stuurt deze aan. Magnus en Modiform streven naar een hecht partnership op basis van gelijkwaardigheid.

“Onze ervaringen met Magnus zijn positief. De proactieve schouder aan schouder mentaliteit past goed bij Modiform.” Marcel Jansen – Manager Financial Control & ICT

Resultaten en voordelen

 • Permanente bewaking en verbetering van
  de Modiform Infrastructuur, Applicaties en
  performance.
 • Automatische monitoring in combinatie
  met Stand-by diensten (7×24 uur)
 • Single Point of Contact
 • Dispatching van changes en problems (Magnus / derden)
 • Pro actief technisch beheer van SAP applicatie
 • Magnus Klantteam – vaste aanspreekpunten
 • ‘Ontzorgen’ Modiform

Technologie: SAP ECC 6.0, SAP CRM & SAP Business Objects

 

Over Modiform

Modiform is een productiebedrijf van verpakkingen en kweek systemen voor de tuinbouw: bloempotten, kweek- en stekplaten en transport trays. Modiform levert wereldwijd en is Europees marktleider op het gebied van thermogevormde verpakkingen en kweeksystemen. Modiform heeft 150 vaste medewerkers en een groot aantal uitzendkrachten die op 4 locaties (Leusden, Scherpenzeel, Renswoude en Roosendaal) aan de productie en distributie van meer dan 1500 artikelen werken.