Nathan Snoei

Wat is je rol binnen Magnus?

Als Principle Consultant bij Magnus heb ik de verantwoordelijkheid om klanten te begeleiden en te adviseren op het gebied van digitale transformatie en business transformatie. Ik werk als projectmanager, business consultant en business analist en ben een expert op het gebied van procesoptimalisatie. Door mijn brede kennis en ervaring ben ik in staat om klanten te adviseren over de juiste oplossingen voor hun uitdagingen en zorg ik ervoor dat projecten op een efficiënte manier worden afgerond.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

In mijn werk bij Magnus werk ik aan diverse projecten in verschillende branches. Hierbij ligt mijn focus met name op ERP-implementaties. Ik werk vaak in teamverband om ervoor te zorgen dat de systemen voldoen aan de behoeften van de klant. Door mijn ervaring in diverse branches kan ik klanten goed adviseren en ondersteunen in het maken van de juiste keuzes. 

Wat is je achtergrond?

Vanuit mijn financieel administratieve functie ben ik in het verleden doorgerold naar de rol van functioneel applicatiebeheerder. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar de rol van SAP consultant, waarbij ik me vooral richtte op het service- en onderhoudsdomein. Door mijn brede achtergrond heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met verschillende ERP-systemen en de integratie van de bedrijfsprocessen en kan ik organisaties goed adviseren over procesoptimalisatie en het inzetten van deze systemen voor hun bedrijfsvoering.

Wat zijn je sterke punten?

Mijn sterke punten liggen in mijn analytische vaardigheden en mijn expertise op het gebied van procesoptimalisatie. Ik ben goed in staat om complexe vraagstukken te doorgronden en op te lossen en kan deze vertalen naar oplossingsrichtingen die aansluiten bij de behoeften van de organisatie.

Wat doe je in je vrije tijd of wat moeten we nog meer van je weten?

In mijn vrije tijd reis ik graag of maak ik een lekkere toertocht op de motor. Bij lekker weer kun je mij ook tegenkomen op een bootje op de oude maas. Ook ben ik regelmatig te vinden in mijn hobbykamer om wat glas-in-lood te maken.

Neem contact op met Nathan

4 + 7 =