Nummer 1 voor Magnus in MT1000

Magnus heeft een prachtige positie behaald in de MT1000, de jaarlijkse ranglijst van beste zakelijke dienstverleners. Respondenten van het MT-onderzoek waardeerden Magnus op nummer 17 in de categorie Business Intelligence & Data. Daarbinnen behaalt Magnus op ‘excellente uitvoering’ de nummer-1 positie.

Vincent Beumer, verantwoordelijk voor de analytics dienstverlening binnen Magnus: “Natuurlijk zijn we erg trots op dit mooie resultaat. Veel dank aan de respondenten die hun waardering hebben uitgesproken. Dit is natuurlijk het mooiste compliment voor onze analytics consultants die deze kwaliteit dagelijks leveren bij onze klanten”

Het onderzoek

MT1000-Magnus-AnalyticsMT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland, uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation. Respondenten werd gevraagd om hun leveranciers te waarderen op een schaal van 1 tot 10: ‘Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?’ Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend die de basis vormt voor de ranglijsten van de MT1000. Alleen bedrijven waar in de laatste drie jaar zakelijk contact mee is geweest, mochten door respondenten beoordeeld. Echte ervaringen, en niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000.

Slim, niet groot

Vincent Beumer: “Dat Magnus als relatief kleine consultancy-organisatie (ca. 150 consultants) zo goed scoort, bewijst dat de persoonlijke betrokkenheid van onze consultants gewaardeerd wordt. Juist de nummer 1 positie op ‘excellente uitvoering’ geeft aan dat wij net dat stapje extra zetten om onze opdrachten tot een goed einde te brengen. Je hoeft, net als onze Magnus Mini, niet de grootste te zijn om de race te winnen. Dit is echt een teamprestatie”

Meer weten Magnus’ Business Intelligence & Data dienstverlening?

Kijk dan op Magnus Analytics of neem contact op met Vincent Beumer.