VolkerWessels presentatie tijdens Connect to Innovate

Een van de centrale thema’s tijdens Connect to Innovate is Continuous Accounting. In een wereld waarin transacties met de snelheid van het licht verwerkt worden en de meest actuele stand van zaken in real-time beschikbaar is, ontstaan nieuwe mogelijkheden op het gebied van accounting en control. 

Een mooi praktijkvoorbeeld is het versnelde consolidatie en reporting proces bij VolkerWessels. Op dinsdag 1 oktober vertelt Richard Janssen, Group Reporting manager bij Volker Wessels, alles over dit project.

Presentatie ‘Geoptimaliseerde closing, consolidation, en reporting met SAP FIM, SAP BPC en SAP BO’ – Richard Janssen

Wanneer: Dinsdag 1 oktober, 12:20 – 13:00 uur

Waar: Zaal 8

VolkerWessels heeft zijn closing en consolidatie proces in de afgelopen periode geoptimaliseerd en samen met Magnus hiervoor ondersteunende SAP tools geīmplementeerd. Het resultaat: Een versneld consolidatie en reporting proces, en meer inzicht in zowel de cijfers als het proces.

Richard Janssen vertelt over de uitdagingen, zowel op het gebied van het optimaliseren van de business processen als het ondersteunen hiervan met de juiste gestandaardiseerde tools.

Over Connect to Innovate 2019

Innoveren, inspireren, netwerken, dat is het motto van Connect to Innovate. SAP en de VNSG organiseren dit jaarlijkse event speciaal voor professionals die mee willen met de digitale transformatie.

Op dinsdag 1 en woensdag 2 oktober vormt het NBC Congrescentrum in Nieuwegein het hart van de Nederlandse SAP wereld. Woon strategische én praktijkgerichte sessies bij. Neem een deep dive in de toekomst. Laat je inspireren door thought leaders, klanten, partners, de VNSG en SAP. Tijdens Connect to Innovate vind je alles wat je nodig hebt om jouw kennis op het enerverende snijvlak van business en IT helemaal up to date te brengen.

Zien we je daar? Koop je kaarten voor Connect to Innovate hier.