3 maart: EBF Consultancy Tour stopt bij Magnus Red

Vrijdag 3 maart komen 30 Groningse Bedrijfskunde studenten bij Magnus Red op bezoek. De studenten doen mee aan een 3-daagse reis langs verschillende consultancybureaus, de EBF Consultancy Tour. Magnus Red is de laatste stop. Last-but-not-least, hopen we.

Een potje Agile koken

Start making a difference is ons Magnus. Direct het verschil maken, dat willen we bij Magnus. Daarom mogen de Gronings studenten op 3 maart meteen aan de slag. Zij zullen een versnelde versie van de Agile Cooking workshop van Magnus Red gaan doen.

Agile is een moderne manier om projecten uit te voeren en bovendien razend populair bij innoverende organisaties. Wat is de essentie van deze methode? En waarom is het vaak zo lastig voor organisaties om in te voeren? Dat gaan de studenten aan den lijve ondervinden!

MagnusAgilieCooking001 MagnusAgilieCooking002

Sfeer proeven bij Magnus

Leuk zo’n uitdaging, maar we geven natuurlijk ook waar de studenten echt voor komen: een kijkje in het leven als consultant bij Magnus Red. Hoe ziet je week er nou echt uit? Hoeveel verantwoordelijkheid krijg ik echt (… veel!)? Hoe is de cultuur en sfeer bij Magnus Red?

Wij hebben er alvast zin in!

Ben je ook nieuwsgierig, maar kun je niet meedoen met de EBF Consultancy Tour? Neem dan een sneak preview van werken bij Magnus op: www.werkenbijmagnus.nl