Consultancy Tour @Magnus Red

Vrijdag 3 maart stopten 30 Groningse bedrijfskunde studenten bij Magnus Red op kantoor. Wij waren op vrijdagmiddag de laatste stop van een 3-daagse Consultancy Tour van studievereniging EBF.

EBF-Consultancy-Tour-Magnus-2017-04Natuurlijk wilden we hen alles vertellen over hoe leuk en uitdagend werken bij Magnus is. Zo gaf Bart van Boven gaf een kijkje in zijn agenda en zijn groei in zijn eerste jaar bij Magnus en vertelde Arjen Krom hen alles over Magnus Red en de andere kleuren. Maar hoe houd je 30 brakke studenten nou echt bij de les? Precies, door een potje Agile koken!

EBF-Consultancy-Tour-Magnus-2017-02Wij bouwden een lege vleugel in het Naardense kantoorpand om tot een Pop-up Kitchen en pasten de workshop, die wij aan organisaties geven, aan tot een mini-versie. Gijs Schuringa en Samara Minnema gaven de studenten eerst de belangrijkste inzichten over Agile als moderne manier van samenwerken in projecten. En toen mochten de studenten die gaan toepassen in de geïmproviseerde keuken.

EBF-Consultancy-Tour-Magnus-2017-03Het resultaat? Een hoop rotzooi en rumoer, hier-en-daar een ongelukje met de scherpe messen, maar vooral een mooi eindresultaat … een groep enthousiaste studenten en heerlijke hapjes voor bij de cocktails. En zo eindigde een druilerige vrijdagmiddag in maart met een heus vrijdagmiddag feestje.

Kon je bij de Consultancy Tour zijn, maar ben je nieuwsgierig naar de sfeer bij Magnus Red? Neem dan een online voorproefje op www.werkenbijmagnus.nl