Mediafacts: Case Study Malmberg

Magiel Tak creëerde samen met zijn opdrachtgever Malmberg een mooie case study naar aanleiding van zijn Customer Relationship Management project. Een inspirerend online mini-magazine geheel gewijd aan thema’s als de educatieve markt, klantactivatie en CRM.  

Wat lees je in de case study? 

  • Helpen als salestechniek. Een interview met commercieel directeur Jan Willem Besselaar. Hij legt uit hoe Malmberg haar klanten meer op maat kan bedienen dankzij de implementatie van een nieuw crm-systeem. Magnus Red speelde in dit traject een belangrijke rol. 
  • CRM: de tien lessen van Malmberg. Consultant Magiel Tak legt uit welke factoren bepalend zijn voor de succesvolle implementatie van een CRM-systeem. 
  • De klant van passagier tot kapitein. Magiel Tak gaat uitgebreid in op de ontwikkeling van het crm-vakgebied in deze eeuw. Uitgevers werken samen met commerciële partners om de eindklant optimaal te bedienen. Het gedrag van die eindklant wordt daarbij steeds meer leidend voor de uitvoering van het customer relationship management. 
  • Over Magnus Red. Informatie over de dienstverlening van Magnus Red in de mediasector. 

Naar de case study