BI Event: Simple Analytics?! 18 mei Bunnik

Op donderdag 18 mei rijden we met onze Magnus Mini bij het Postillion hotel in Bunnik naar binnen. Want wie wil er nu niet zo af en toe eens in de driver’s seat zitten? We laten je dit gevoel graag zelf ervaren. Op het marktplein en in de presentaties.

ABN AMRO Lease: Digitale transformatie van BI

Ben je op zoek naar manieren om je interne organisaties beter te kunnen bedienen? ABN AMRO Lease vertelt om 13:45 uur hoe daar de digitale transformatie van BI is gerealiseerd met behulp van SAP tooling.

Met BI in de Data Driver Seat

Om 14:35 lichten wij ons thema toe tijdens de interactieve sessie:

“Met BI in de Data Driver Seat – Hoe maak ik mijn afdeling/organisatie data driven?”

Binnen organisaties is data een steeds belangrijker topic geworden ‘waar we wat mee moeten doen’, zodat je als organisatie betere keuzes kunt maken. Maar hoe kom je nu van traditioneel BI landschap naar een data driven organisatie? Tijdens deze presentatie neemt Magnus je mee in het proces om daar te komen. Een interactieve sessie waarin voorbeelden en handvatten worden geboden om ‘smart data’ de spil in de organisatie te laten worden.

Trespa: Controlling empowered

Heb je het interview met Trespa in het VNSG Magazine al gelezen? En ben je benieuwd of BPC ook voor jouw organisatie een goede oplossing is? Dan is dit je kans om nog meer over dit project te horen en al je vragen te stellen. Om 15:50 uur presenteert Trespa “Controlling empowered”. Hoe krijg je Controlling echt in control van de planning of consolidatie? Hoe stel je een project samen om dit voor elkaar te krijgen? En wat kun je zelf doen om het project succesvol te laten zijn?

Aan het stuur

miniGO-smallHet evenement is gratis toegankelijk voor VNSG leden en vindt plaats in Hotel Postillion, Kosterijland 8 in Bunnik. Schrijf je vandaag nog in en kom bij ons langs, dan zorgen wij dat jij ook aan het stuur komt!

Bekijk het volledige programma

Neem voor meer vragen over deze dag contact op met Vincent Beumer via +3188 696 6000.