De Sanoma case: al 10 jaar innovatief met SAP & Mendix

Eind september kondigden Mendix en SAP een wereldwijd partnership aan. Als zowel SAP- als Mendix-partner hebben wij bij onze klanten al met succes de voordelen van deze combinatie benut. Een heel mooi voorbeeld is de Magazine Production Portal bij Sanoma.

Dit was in 2007 ons eerste omvangrijke Mendix-project, en een innovatieve combinatie tussen SAP ECC, SAP BPC, SAP BW en Mendix. De Magazine Production Portal maakt het mogelijk om te communiceren met interne en externe partijen, zoals redactie, drukkerij en papierfabrikant, om tijdige productie en levering te garanderen.

Met de portal heeft Sanoma grip op alle activiteiten en dienstverleners in de keten en bespaart daardoor 30 procent op haar jaarlijkse operationele kosten. Voor Sanoma zijn continuïteit en flexibiliteit belangrijk. En innovatie natuurlijk. Daarom werken we ook al zo lang samen. Joost Prins van Sanoma en collega Wouter Visser vertellen er alles over in dit filmpje.


Naast continue innovatie voor Sanoma hebben we sindsdien meer dan 50 Mendix-projecten uitgevoerd voor vele klanten in diverse branches.

Meer weten? Neem contact op met Wouter Visser via +31 88 696 6000.