Deelnemers training voorbereid op overgang naar S/4 HANA

Na de ‘Get to know S/4 HANA’ training van afgelopen week zijn de 11 deelnemers nu helemaal op de hoogte van alle ins en outs van S/4 HANA. De training begon met een stukje historie van R/2 naar S/4 HANA. Welke ontwikkeling heeft SAP doorgemaakt en wat is de reden dat S/4 HANA ontwikkeld is. Daarna zijn we specifieker ingegaan op de opzet van S/4 HANA. Wat kan Fiori, wat is het verschil tussen applicatie en extension, hoe wordt embedded analytics gepositioneerd, wat is simplification en welke deployment options zijn er.

Na deze introductie van S/4 HANA hebben diverse consultants van Magnus hun kennis gedeeld op het gebied van de techniek van S/4. Zo kwamen de Fiori user interface, Masterdata en migratie aan bod. Natuurlijk ondersteund door sprekende voorbeelden en met de mogelijkheid om vragen te stellen. Duidelijk werd dat bij veel deelnemers de basiskennis al wel aanwezig is, maar S/4 HANA nog compleet nieuw is. Voor Fiori was het dan ook mogelijk de nieuwe user experience zelf te ervaren via ons demo systeem.

Tijdens de borrel waren de reacties over de training erg positief. De deelnemers gaan met antwoorden terug naar hun bedrijf en kunnen met de verkregen informatie stappen ondernemen naar een goed voorbereide S/4 HANA overgang.

De volgende sessie van deze training zal in oktober plaatsvinden. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Greetje Gompelman-Kooima via 088 696 60 00.