Hoe benut je het enorme potentieel van IoT – webinar 2 mei

Welke mogelijkheden ontstaan er voor jouw organisatie wanneer fysieke objecten en de virtuele wereld samenkomen? Webinar (Engels), dinsdagmiddag 2 mei van 16:00 tot 17:00 uur.

Het Internet of Things biedt mogelijkheden waar we ons bij Magnus al langer door laten inspireren. Herinner je je de demo met de iBeacons nog tijdens de Magtalks 2014?

IOT-magnusHet begon allemaal met de muizenval bij facilitair dienstverlener ISS waar we sensortechnologie combineerden met een mobiele toepassing. Voor beveiligingsbedrijf SERIS hebben we met Google Glass en iBeacons het controleren van gebouwen vernieuwd. Adviesbureau Gartner verwacht dat in 2020 26 miljard apparaten aan IoT verbonden zijn. Maar hoe zou jij het potentieel van IoT kunnen benutten?
Om ook jou te inspireren wijzen we je graag op een aantal webinars die onze partner Mendix over dit thema organiseert. Het eerste webinar “Defining Your Breakout IoT Strategy” door David Stephenson vindt plaats op dinsdag 2 mei. Tijdens dit webinar leer je:

  • Tactieken die je helpen om de break-out strategie van je organisatie te definiëren;
  • Een snelle experimentele benadering om IoT-ideeën te testen;
  • Hoe een organisatie door IoT-sensoren toe te passen in slechts een paar weken tijd zowel de operationele efficiency als de gebruikerservaring slim verbetert.

magnus-webinarReserveer mijn virtuele plaats

Wil je verder praten over de mogelijkheden van IoT? We denken graag met je mee. Bel Wouter Visser voor een vrijblijvende afspraak via +31 88 696 60 00. Ben je niet in de gelegenheid het webinar live bij te wonen? Stuur een bericht aan Wouter en we sturen na het webinar de opname.