Innovatie in het onderhoudsdomein tijdens VNSG EAM focusgroep meeting

Vorige week vond op ons kantoor in Naarden de VNSG EAM focusgroep meeting plaats. We kijken terug op een hele interessante middag, met een mooie opkomst. Na een update over het Customer Connection programma en een presentatie over de mogelijkheden van OpenText, kwamen twee Magnus presentaties aan bod.

Data-driven maintenance

In de presentatie “Data-driven maintenance” van Johan Amsing en Han Raaijmakers kregen deelnemers handvaten om met behulp van data-driven algoritmes het juiste onderhoudsmoment te bepalen. Uiteindelijk is het zaak de ideale combinatie van de verschillende onderhoudsstrategieën te kiezen, gebruikmakend van alle data die binnen jouw organisatie beschikbaar is. Het realiseren van een data-drive maintenance oplossing is makkelijker dan je denkt.

SAP & Mendix – Best of Both Worlds

Tenslotte vertelden Wouter Visser, Nathan Snoei en Daan Best over de meer dan 10 jaar ervaring die we hebben met Mendix en SAP. Door het toepassen van Mendix in het SAP EAM speelveld kunnen snel innovatieve oplossingen gerealiseerd worden. Een echte eye-opener voor het publiek, waar nog veel ideeën over werden uitgewisseld tijdens de gezellige borrel.

Heb je deze sessie gemist? Op donderdag 12 april laten Wouter en Nathan tijdens de VNSG EAM Themadag aan de hand van sprekende cases zien hoe je met SAP en Mendix innovatieve oplossingen kunt realiseren.