Lezing Conversational Commerce door Axel Groothuis tijdens Webwinkel Vakdagen

Ben je werkzaam in de e-commerce en wil je meer rendement uit jouw online activiteiten halen? Breng dan woensdag 23 of donderdag 24 januari een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Ervaringsdeskundigen en topbestuurders delen hun kennis en ervaring in een uitgebreid programma met meer dan 200 inspirerende sessies. En natuurlijk is Magnus erbij.

Jubileumeditie ShoppingTomorrow boek

Op woensdag 23 januari om 16:30 uur wordt het nieuwste ShoppingTomorrow boek door Thuiswinkel.org gepresenteerd. Je vindt Thuiswinkel.org op standnummer 148. Dit jaar nam Axel Groothuis plaats in de expertgroep Conversational Commerce. Samen met een aantal andere experts schreef hij een bluepaper over chatbots. Deze bluepaper is na te lezen in het boek en wordt binnenkort ook op onze site gepubliceerd.

Lezing “Conversational Commerce, op weg naar volwassenheid”

Op donderdag 24 januari om 15:30 uur geeft Axel Groothuis samen met Bob Jaspers Focks, e-commerce manager bij Cavallaro Napoli, een presentatie over Conversational Commerce in lezingenzaal 4.

Conversational commerce gaat over conversaties tussen klanten en bedrijven via chat en voice, met behulp van chatbots. Een grote kans voor bedrijven om veel te leren van en over hun klanten. De expertgroep conversational commerce van ShoppingTomorrow ontwikkelde een uniek maturity model in chatbot-vorm. Het model zit boordevol tips en praktijkvoorbeelden om jouw bedrijf de volgende stappen in conversational commerce te laten zetten. In deze lezing delen Bob en Axel de belangrijkste tips en praktijkvoorbeelden.

Nog geen kaartjes voor de Webwinkel Vakdagen?

Aanmelden voor de Webwinkel Vakdagen kan gratis via deze link.

Neem voor meer informatie contact op met Axel Groothuis via 088 696 6000.