Magnus Blue en SAP samen voor goud

De duidelijke focus van Magnus Blue op SAP werpt zijn vruchten af, binnen vier maanden na de benoeming tot Value Added Reseller heeft Magnus nu ook de status Gold partner behaald. MagnusSAP-goldpartner-ferreroDe afgelopen maanden heeft het Magnus Blue team zijn SAP kennis nog meer verbreed en zich volledig verdiept in de nieuwste producten van SAP, zoals S/4HANA Cloud, Mendix, SAP Analytics Cloud, SAP BPC in de cloud, Data Hub, Predictive Analytics en meer mooie producten Alle accountmanagers hebben trainingen en workshops gevolgd om klanten nu ook op het gebied van licenties van gedegen advies te kunnen voorzien.

Vincent Beumer, Director bij Magnus: “We zijn heel blij met het behalen van de SAP Gold status. Helemaal omdat we deze status echt te danken hebben aan een team-effort. Het binnen korte tijd behalen van een nieuw Recognized Expertise Partnership (SAP EAM), het certificeren van medewerkers, en het helpen van klanten met nieuwe licenties heeft hiervoor gezorgd. Echt super!”

MagnusSAP-goldpartner4Monic van Aarle, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP: “Magnus is al jaren een kwaliteitsmerk binnen het SAP Ecosysteem, als het gaat om het adviseren over en implementeren van onze oplossingen. Ook in combinatie met het aanbieden van licenties zien we dat ze een relevante bijdrage leveren. Dat resulteert nu, na vier maanden al, in een Gold Partnership. Een unieke prestatie.”

Door het Gold partnership wordt het adviseren van onze relaties nu nog eenvoudiger door de ruimere demomogelijkheden en de korte lijnen met marketing, sales en product development. Daarbij worden we nu direct vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe SAP oplossingen.

MagnusSAP-goldpartner2“En dat is, niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten, zeker goud waard,” besluit Vincent Beumer.