Magnus in de vijfde versnelling op VNSG Business Intelligence dag

Op dinsdag 10 december organiseerde de VNSG focusgroep BI dé VNSG Business Intelligence dag in congrescentrum De Heerlickheijd te Ermelo. Als BI specialist van het eerste uur en SAP Validated Expertise Partner Datawarehousing was Magnus natuurlijk goed vertegenwoordigd op deze dag. In het thema Racing & Data hebben we bezoekers van onze stand gevraagd een voorspelling te doen op basis van het SAP Social Media Analytics Dashboard. Bij de winnaar bezorgen we voor de feestdagen een drie liter fles Bottega Gold. Altijd goed voor kerst of Oudejaarsavond!

Optimalisatie van budgettering en forecasting

Bent u op zoek naar mogelijkheden op het budgettering en forecasting proces binnen uw organisatie te optimaliseren? Bekijk dan de presentatie

“Forecasting optimized with predictive analytics”

In deze presentatie schetst Vincent Beumer, managing consultant, een beeld van Excel via Integrated Business Planning (in SAP BPC) naar Dynamic Real-time Forecasting (met HANA en Predictive Analysis).

Magnus & Analytics

Als SAP Validated Expertise Partner heeft de Magnus BI Practice bewezen sterk te zijn in de volle breedte van het SAP BI-domein. Van datafundamenten tot architectuurvraagstukken. Ook ondersteunen we een groot aantal klanten op innovatieve projecten rond SAP Analytics, SAP Business Planning & Consolidation (BPC) en SAP Mobile BI.

Over de VNSG BI dag

Het event had als thema “BI: Uw vooruitkijkspiegel!” en bood een afwisselend programma van best practices, laatste updates & interactieve sessies.

Links