Magnus Red biedt verrassende Agile workshop

Agile en Scrum zijn razend populair onder innoverende organisaties. Voor de meeste organisaties betekent dit echter een fundamentele verandering in samenwerking en aansturing. Magnus Red organiseert workshops Agile & Scrum waarin deelnemers deze filosofie en manier van werken aan den lijve ondervinden. Handen uit de mouwen dus!

Hoe werken Agile & Scrum?

Agile vraagt van de meeste mensen een totaal andere manier van denken en handelen. Business en IT werken namelijk direct samen en dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid. Hoe zorg je ervoor dat zij zich samen verantwoordelijk voelen? Hoe stuur je deze teams het beste aan?

MagnusAgilieCooking001Scrum is een manier om aan Agile ontwikkelprojecten te werken. Bekend van de sprints, daily stand-ups en brown papers met post-its. Hoe werkt dat nou echt? Welke tools werken het beste? En hoe krijg je mensen zover om zich aan de regels van Scrum te houden?

De proef op de som

Dan is het tijd voor de proef op de som via Agile Cooking. Hoe is het om meteen aan de slag te gaan? Welke valkuilen stap je in? En hoe kun je lessons learned meenemen naar jouw projecten?

MagnusAgilieCooking002

Voor wie is de training?

  • Voor wie direct binnen team(s) aan de slag wil met Agile & Scrum
  • Voor wie gelooft dat hands-on ervaringen het beste werken
  • Voor wie een realistische zienswijze op Agile zoekt
  • Voor wie wil vertrouwen op een team van ervaren Agile trainers
  • Voor wie slimme manieren zoekt om Agile toe te passen

Deelnemen?

Neem contact op met Wesley Geurts of bel via 088 696 6000.