Magnus Red organiseert kennissessie voor energie startups

Na het onderzoek ‘Het Startup Ecosysteem van de Nederlandse energiesector’, gaat Magnus Red verder met kennisontwikkeling voor energie startups.

Op donderdag 22 september organiseren we, samen met Watt connects, een super-interactieve kennissessie voor energie startups. Watt connects is een kennisplatform over de energietransitie voor professionals uit energie, overheid en kennisinstellingen. Uiteraard zijn ook ervaren startup ondernemers welkom.

Het programma

Zo’n 50 professionals staan te popelen om startups te helpen met hun kennis en ervaring. Alle startups pitchen hun product en bedrijf aan de groep. Daarna wordt in kleine groepjes aan een concreet vraagstuk van elke startup gewerkt. Dit is helemaal afhankelijk van het onderwerp waarover de startup advies wil. Denk aan: “Hoe krijg ik meer grip op mijn subsidieaanvraag? Hoe zorg ik ervoor dat de markt mijn product begrijpt? Hoe maak ik goede afspraken in een partnership met een groot energiebedrijf?” Of andere uitdagingen waar je als startup mee te maken krijgt.

Aan het einde van deze energieke middag zijn deelnemers een hoop ideeën, tips en contacten in de markt rijker!

Wil je meedoen als een van de vijf startups? Of juist alleen deelnemen als bezoeker? Kijk op de Watt connects website voor meer informatie en inschrijvingen.