Magnus start 2016 vol kleur met nieuwe naam per specialisme

Nadat afgelopen zomer de naam van onze consulting organisatie veranderd is van Eurogroup Consulting naar Magnus Red is het kleurenpalet per 1 januari 2016 verder uitgebreid. Magnus Technology Consultants heet nu Magnus Blue. Magnus Technology Solutions is Magnus Green geworden. Onze managed services dienstverlening valt onder Magnus Orange. Met het wijzigen van de namen is gekozen voor een samenwerking als specialisten met een duidelijk onderscheid in expertise door het gebruik van kleur.

De Magnus organisatie ziet er nu als volgt uit:

MagnusRed

 

Consulting met focus op customer retention, omnichannel, e-fulfillment, digital transformation, energy en consortium management.

MagnusBlue

 

Technology, vooral SAP consultancy op
het gebied van analytics, finance, logistiek en onderhoud.

MagnusGreen

 

Solutions, innovatieve oplossingen als mobile solutions, retail solutions, agile development (Mendix), integratie en cloud solutions.

MagnusOrange

Operations, technisch en functioneel applicatiebeheer (SAP, Microsoft, Mendix, ARIS).

Meer kleur, dezelfde dienstverlening

De wijziging is enkel een juridische aanpassing van de bedrijfsnaam en een kleurrijk nieuw logo. In onze dienstverlening verandert er niets. We blijven met het bekende team mensen werken aan dezelfde projecten, met de kwaliteit die u van ons gewend bent. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar een kleurrijke toekomst.