Magnus team Runs Like Never Before tijdens SAP estafetteloop

Op vrijdag 9 juni hebben we met twee teams meegelopen in de SAP Run Like Never Before estafetteloop in Den Bosch. Van de 57 teams en de ruim 300 deelnemers zijn we met 1 team zelfs derde geworden. Voor de statistieken; Gerwin, Stephan, Vincent, en Alain hebben de 25 km in 1.52.10 afgerond, een gemiddelde van 13,4 kilometer per uur. Een geweldig resultaat!
magnus SAP Run Like Never Before winnersOok het team van Milou, Thomas, Peter-Jan, Florent en Henk-Jan heeft zijn beste beentje voor gezet voor de Krajicek Foundation. Met een 23e plaats, een eindtijd van 2.09.27 en een snelheid van 11,6 kilometer per uur, zeker een prestatie om trots op te zijn.

Krajicek Foundation wil talent een kans geven

De opbrengsten van de zesde editie van deze SAP Run komen ten goede aan de Krajicek Foundation. Die ondersteunt jongeren in kansarme wijken via scholarshipprogramma’s. In ruil voor het betalen van hun opleiding zetten jongeren zich voor minimaal 100 uur in op een Playground – sportpleinen waar kinderen onder begeleiding kunnen sporten en spelen. Op die manier zijn de ‘Scholarshippers’ een inspiratie voor andere jongeren en oefenen ze een positieve invloed uit op de hele wijk. “Talent een kans geven”, een mooie visie waar Magnus helemaal achterstaat.

Bekijk het filmpje voor een impressie van deze geslaagde middag georganiseerd door SAP Nederland.