Meet Magnus at Mendix World, 7 en 8 juni 2016

Dinsdag 7 en woensdag 8 juni is Magnus aanwezig op Mendix World 2016. We nodigen je van harte uit om de toekomst van digitale innovatie met ons te ervaren bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Beide dagen of één dag.

Mendix World 2016

Eenmaal binnen bij Mendix World merk je direct dat digitale innovatie nu écht is geland in de wereld van business en IT.

Met een programma vol variatie, diepgang en pragmatisme weet je aan het eind van het evenement hoe digitale innovatie precies werkt, ook voor jouw organisatie. Wat kun je verwachten?

  • Visionaire keynotes, van bijvoorbeeld Geoffrey Moore en Adrian Cockcroft
  • Strategische tech-trends, zoals Internet of Things, predictive analytics en machine learning
  • Innovatieve cases van MIT, ADP, CAN Capital, Chubb Group, Enexis en KLM
  • Praktische platformsessies over onder andere responsive UI, offline mobile, Cloud en API’s
  • Hackathon: wie bouwt de beste app in 2 dagen?
  • Power pitch van Wouter Visser over 10 jaar continue innovatie met Mendix, woensdag 8 juni om 12:55 uur in het expo theater.
  • Netwerken tijdens een uitgebreid diner en feest

Op onze Magnus stand vertellen we je graag meer over onze laatste projecten in de retail, FMCG, en financiële dienstverlening. Weet jij al wat onze Omnichannel Integration Layer (OIL) precies voor je kan betekenen? Hoe we de verzekeringswereld op zijn kop zetten met Mendix in combinatie met mobiele innovaties? En dat we Mendix naadloos on top of SAP kunnen plaatsen? We praten graag met je bij onder het genot van een lekker kopje koffie.

Mendix World 2016 verbindt mens en technologie, naast digitaal, ook in levende lijve. Zoals het hoort. In een proeftuin vol digitale innovatie. Kom het samen met ons beleven en schrijf je hier gratis in.

Register now for Mendix World 2016

We zien je graag 7 of 8 juni in Rotterdam!