Mooie presentaties van ABN AMRO Lease en Trespa tijdens VNSG BI event

Op donderdag 18 mei was het Postillion hotel in Bunnik het toneel voor de VNSG BI Themadag. Met zo’n 250 deelnemers, een breed scala aan presentaties, en een goede sfeer op de informatiemarkt, een mooi event om deel van uit te maken.

Magnus-vnsg-BI-eventDe projecten van het Magnus Analytics team waren goed vertegenwoordigd met drie presentaties op het programma. Wilfried Tolboom en Anton van der Laan vertelden over de digitale transformatie van BI binnen ABN AMRO Lease. Eric Jan van der Poll van Trespa nam ons mee in zijn BPC project, waarbij controlling nu echt in control van de planning en consolidatie is.

Magnus-BI-analytics-trespa-abnamroleaseCollega’s Vincent Beumer en Alain Streppel presenteerden aan de hand van treffende voorbeelden uit de Netflix serie “Designated Survivor” hoe je als organisatie data driven kunt worden. Na een interactieve quiz gingen uiteindelijk drie winnaars met de eerste exemplaren van onze Magnus mini Mini naar huis.

Op de informatiemarkt trok onze Magnus Mini, die met veel (hoge) toeren naar binnen was gereden, de nodige aandacht. Met een lekkere lunch en veel bekenden was het goed bijpraten op de stand. We kijken terug op een succesvolle dag, met veel dank aan Trespa en ABN AMRO Lease en natuurlijk de VNSG voor de organisatie.

VNSG BI dag gemist? Of op zoek naar meer informatie over onze Analytics projecten? Neem dan contact op met Vincent Beumer via 088 696 6000.