Naamswijziging: Eurogroup Consulting wordt Magnus Red

Eurogroup Consulting Nederland maakt vandaag bekend dat zij haar naam heeft veranderd naar Magnus Red. Met de naamswijziging kiest het organisatieadviesbureau uit Naarden voor meer aansluiting bij haar collega’s van Magnus, met een duidelijke eigen identiteit en expertise.

Waarom deze naamswijziging?

Eurogroup Consulting en Magnus delen een rijke historie. 25 jaar geleden werd Magnus opgericht en in de loop van de jaren opgesplitst in een bedrijf voor onafhankelijk organisatieadvies en een bedrijf voor IT-dienstverlening. De organisatieadviestak sloot zich in 2007 aan bij het internationale netwerk Eurogroup Consulting en veranderde haar naam in Eurogroup Consulting (Nederland).

Steeds meer bureaus van buiten Europa zijn deel uit gaan maken van dit netwerk. Daarom is begin dit jaar de naam van het netwerk veranderd naar nextcontinent. Dit bood de Nederlandse Eurogroup organisatie de mogelijkheid om in haar eigen naam meer aansluiting te zoeken bij de collega’s van Magnus, met wie in de praktijk nog altijd veel wordt samengewerkt. Door te kiezen voor Magnus Red wordt de eigen identiteit en expertise benadrukt.

“Met de naam Magnus bouwen we verder op onze erkende professionaliteit, waarmee we dit jaar precies 25 jaar actief zijn in de markt. Door te kiezen voor Magnus Red benadrukken we onze specifieke expertise en eigen identiteit. Hierin staat het oplossen van complexe vraagstukken en het mobiliseren van mensen centraal,” aldus Willem Hulshof, managing director bij Magnus Red.

Nieuw logo, vertrouwde gezichten

Bij de nieuwe naam hoort uiteraard een nieuwe huisstijl en website (www.magnus.nl). Verder heeft de naamswijziging geen consequenties voor de dienstverlening. Magnus Red blijft zich richten op complexe veranderingstrajecten en actuele thema’s zoals klantretentie, omnichannel en digital transformation.

“Natuurlijk doen we dit met hetzelfde team professionals en dezelfde vooruitziende blik, gezonde nieuwsgierigheid en creativiteit als altijd,” besluit Hulshof.