Op zoek naar de juiste SAP en Mendix licenties?

Wist je al dat we tegenwoordig niet alleen kunnen ondersteunen bij implementatie- en maintenance vraagstukken, maar ook bij het aanschaffen en samenstellen van de juiste SAP of Mendix licenties? En dat kan zomaar heel veel voordeel opleveren…

Duidelijke focus op S/4 HANA

Om bedrijven optimaal te kunnen ondersteunen op hun route naar S/4 HANA heeft Magnus Blue een nóg duidelijkere focus op SAP gekozen. Daarbij past het erg goed om bedrijven ook te kunnen helpen met hun roadmap, inclusief ‘inside information’ over licentie aanschaf en beheer. Daarom zijn we sinds een aantal maanden Value Added Reseller (VAR) van SAP.


Monic van Aarle, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP, is ervan overtuigd dat Magnus een zeer welkome aanvulling is. “Het is erg goed nieuws dat Magnus nu ook als Value Added Reseller actief is binnen het SAP Ecosysteem. Magnus is een hele bekende naam en heeft een uitstekende en bewezen reputatie in de markt. We zijn dan ook verheugd dat we nu ook op dit vlak met ze kunnen samenwerken om zo bestaande, maar zeker ook nieuwe klanten van SAP nog beter te kunnen bedienen.”


 

Magnus was in 1990 de eerste partner van SAP Nederland en al sinds 2006 partner van Mendix. We zijn al jaren SAP Service Partner en Recognized Expertise Partner. In die tijd is het altijd bij advies gebleven.

SAP Value Added Reseller

Met het groeiende aantal SAP oplossingen en de komst van S/4 HANA is er echter een stijgende vraag van klanten naar duidelijkheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om als SAP VAR nu ook het totaalpakket aan te bieden. Ook de support van SAP software behoort tot de mogelijkheden bij de ISO gecertificeerde Managed Services afdeling van Magnus.

Heb je nieuwe of additionele SAP of Mendix licenties nodig en ben je benieuwd naar het verschil? We rekenen het graag voor je uit. Neem contact op met Peter-Jan Simons via 088 696 6000 voor meer informatie.