Operationeel onderhoud at the next level bij RET

RET verzorgt het openbaar vervoer (via metro, tram, bus en fast ferry) in de stad en regio Rotterdam. De beschikbaarheid van voertuigen is daarbij van het grootste belang.

Het creëren van één informatiebron waar alle stakeholders 24/7 inzicht krijgen in de voertuigbeschikbaarheid helpt de Vloot afdelingen (metro en tram) om alles op rolletjes te laten verlopen. Door altijd en overal inzicht te hebben in de status van elk voertuig (beschikbaar voor exploitatie, storing, in onderhoud, etc.) kan de inzet van voertuigen worden geoptimaliseerd en kunnen de onderhoudskosten worden verlaagd.

Het SAP Asset Management team van Magnus heeft RET ondersteund bij de realisatie en invoering van DigiCall 2.0. Met deze solide applicatie zijn de Vloot afdelingen van RET in staat om proactief storingsanalyses uit te voeren en daarmee storingen te voorkomen.

RET

“Waar de RET zelf sterk is in de inhoud, is Magnus sterk in de vertaling van de inhoud naar procesinrichting en het verbinden van mensen en afdelingen om tot een gezamenlijk resultaat te komen waar we trots op kunnen zijn.” Rob van der Werf – Manager Vloot Services

Lees meer over dit project.

Links