Rennen voor het goede doel bij SAP Nederland

Op vrijdag 1 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse SAP Run Like Never Before. En ook dit jaar was Magnus met 2 teams aanwezig om het goede doel, de Richard Krajicek Foundation, te supporten. Elk team rende mee in een estafette van 5×5 kilometer in de omgeving van het SAP pand in Den Bosch. De dag startte met wat regen, maar dat maakte onze sportieve afvaardiging niets uit. Het team van Milou, Frank, Nik, Peter-Jan en Vincent eindigde met een tijd van 2:07:30 netjes voor het midden op de 22e plaats (van de 50 teams). En het team van Marlies, Ton, Niels, Mark en Govert eindigde zelfs op de vijfde plaats met een tijd van 1:52:12.

Grappig detail (voor de oplettende lezer) is dat het team van Gerwin, Stephan, Vincent en Alain vorig jaar derde werd met een tijd van 1:52:10, de teams zijn dus behoorlijk aan elkaar gewaagd…

Magnus-rent-voor-Richard-Krajicekfoudation-SAP-run-like-neve-rbefore

Krajicek Foundation wil talent een kans geven

De opbrengsten van de SAP Run komen voor het tweede jaar ten goede aan de Krajicek Foundation. Die ondersteunt jongeren in kansarme wijken via scholarshipprogramma’s. In ruil voor het betalen van hun opleiding zetten jongeren zich voor minimaal 100 uur in op een Playground – sportpleinen waar kinderen onder begeleiding kunnen sporten en spelen. Op die manier zijn de ‘Scholarshippers’ een inspiratie voor andere jongeren en oefenen ze een positieve invloed uit op de hele wijk. “Talent een kans geven”, een mooie visie waar Magnus helemaal achterstaat.