SAP Recognized Expertise Partnership EAM en PLM geprolongeerd

SAP houdt zijn partners graag scherp, daarom worden de SAP Recognized Expertise Partnerships jaarlijks opnieuw geijkt. Alleen bij voldoende gecertificeerde consultants en positieve klantreferenties wordt de benoeming opnieuw toegewezen. We zijn dan ook trots te kunnen melden dat we onze benoeming mogen prolongeren.

Innovatieve oplossingen

Met onze jarenlange Asset Management ervaring weten we natuurlijk wat we waard zijn, maar veel belangrijker is dat onze klanten dit ook zo waarderen. En daarbij laten we graag zien dat we voorop blijven lopen met nieuwe, innovatieve oplossingen, zoals SAP Management of Change, een krachtig gereedschap waarmee het wijzigingsproces optimaal beheersbaar wordt en integratie en flexibiliteit centraal staan. En oplossingen als Maintenance Activity Clustering (MAC) voor het optimaal clusteren van uw onderhoudsactiviteiten. MAC is een flexibele, kwantitatieve tool, die onderhoudsactiviteiten clustert, optimaliseert en vergelijkt met de situatie waarbij niet wordt geclusterd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van algoritmes en risicobenadering methodieken (zoals FMECA). MAC combineert onderhoudsactiviteiten en kijkt daarbij naar de effecten van de combinaties op basis van vastgestelde optimalisatie-criteria. Denk aan hinder, downtime, kosten en het benodigde onderhoudstijdsvenster. Tevens kijkt MAC naar de effecten van het naar voren halen of uitstellen van activiteiten, zoals het verlies van restlevensduur. De optimalisatie-criteria zijn uiteraard aan te passen naar uw organisatie.

Dergelijke innovatieve oplossingen gecombineerd met onze jarenlange Asset Management ervaring en best practices uit eerdere projecten, zorgen ervoor dat uw onderhoudskosten en risico’s worden verlaagd en uw bedrijfsprestaties verbeteren.

SAP Recognized Expertise Partner op zes gebieden

Het SAP Recognized Expertise programma helpt SAP gebruikers eenvoudig een betrouwbare partner met specifieke expertise te selecteren. Partners krijgen deze vermelding wanneer ze bewezen kennis en ervaring, positieve klantreferenties en voldoende gecertificeerde consultants hebben van een specifieke oplossing.

Magnus is op dit moment gecertificeerd op zes gebieden; Enterprise Performance Management (EPM), Business Intelligence (BI), Datawarehousing, Finance, Product Lifecycle Management (PLM), en Enterprise Asset Management (EAM).