SAP verlengt Recognized Expertise Partnerships van Magnus binnen Analytics domein

De continue stroom aan mooie Analytics projecten werpt zijn vruchten af, SAP heeft onlangs de drie Recognized Expertise Partnerships van Magnus op dit gebied geprolongeerd. Om de partnerships actueel te houden, peilt SAP jaarlijks de stand van zaken. Alleen bij voldoende gecertificeerde consultants, aangetoonde klanttevredenheid en de juiste focus op dit domein wordt de benoeming opnieuw toegewezen.

Het gaat om de volgende partnerships:

  • Data Warehousing (SAP Data Services en SAP Business Warehouse)
    SAP_Recognized_Expertise_Data_Warehousing
  • Enterprise Performance Management (SAP Business Planning & Consolidation en SAP Financial Information Management)
    SAP_Recognized_Expertise_Enterprise_Performance_Management
  • SAP Business Intelligence (SAP Analytics Cloud en SAP BusinessObjects)
    SAP_Recognized_Expertise_Business_Intelligence

Erkenning van expertise, focus op kwaliteit

“We zijn enorm trots op de verlenging van deze partnerships. Het sluit namelijk precies aan op wat wij als Magnus willen zijn. Erkend door klanten en door SAP voor onze expertise op deze terreinen” aldus Vincent Beumer, Director Analytics bij Magnus. “We zijn de enige partij in Nederland die binnen het Analytics domein deze toekenning heeft. Dat wordt meer en meer gezien in de markt. Wij kunnen klanten volledig bedienen van datalogistiek, BI, Reporting tot EPM processen als financial consolidation, forecasting en budgeting. Dit gecombineerd met de kennis van onze collega’s van de onderliggende processen, maakt Magnus tot een zeer goede partner voor het implementeren van deze oplossingen. Nadat we eind vorig jaar al hoog scoorden in het MT1000 onderzoek op het gebied van Business Intelligence, is dit een mooie volgende mijlpaal.”

Kwaliteit voor de klant, dat is waar je altijd op kunt rekenen als je kiest voor Magnus. En niet alleen op de gevestigde paden. Natuurlijk gaan we door met het uitbreiden van onze expertise. Zowel in de bestaande gebieden als op nieuwere fronten. Zo timmeren we flink aan de weg op het gebied van S/4 en HANA én Advanced Analytics. Expertise partnerships op deze domeinen staan in de steigers.

Yves Baggen, Business Analytics Sales Leader bij SAP Nederland: “Magnus is al jarenlang een betrouwbare partner van SAP en heeft een uitstekende reputatie op het Analytics domein. Het is voor ons heel belangrijk om kwalitatief hoogwaardige partners te hebben waarmee we gezamenlijk klanten op een uitstekende manier kunnen bedienen. Dat zien we bij Magnus zeker terug.”

Benoeming tot Recognized Expertise Partner

Het SAP Recognized Expertise programma helpt SAP gebruikers eenvoudig een betrouwbare partner met specifieke expertise te selecteren. Partners krijgen deze vermelding wanneer ze bewezen kennis en ervaring, positieve klantreferenties en voldoende gecertificeerde consultants hebben van een specifieke oplossing. Naast deze erkenning is Magnus ook expertise partner voor Enterprise Asset Management (EAM) en Product Lifecycle Management (PLM).

Over SAP

SAP neemt volop deel aan de hedendaagse technologische revolutie. Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpen zij organisaties om de complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei, en de concurrentie voor te blijven.