Trendwatcher Vincent Everts verzorgt keynote tijdens jaarlijkse innovatie event van Magnus op Prinsjesdag

Compleet met Google Glass in gifgroen pak komt Vincent Everts in zijn Tesla aangereden. Het summum van nieuwe technologie, hij ademt het en neemt je er vol enthousiasme in mee. Directors Peter-Jan, Hans en Andre hebben het al mogen ervaren. Riemen vast en gaan. Een inspirerende beleving.

Op dinsdag 16 september komt Vincent nogmaals naar Naarden. Ditmaal voor de keynote voor alle deelnemers aan het jaarlijkse innovatie event van Magnus, de Magnutude.

Met een passie voor innovatie en gadgets, geeft Vincent inspirerende presentaties over de invloed van nieuwe technologieën op ons leven. Hij is als geen ander in staat om de meest complexe onderwerpen, de lastigste materie te verwoorden in gewoon huis-tuin-en-keuken-Nederlands. Hij weet zaken die voor de meeste van ons verre toekomstmuziek zijn heel dichtbij te laten klinken. Hij heeft vier bedrijven zeer succesvol gestart, allemaal op het snijvlak van nieuwe technologie en toepassingen in de bedrijfskunde. Dus hij weet waar hij over praat. Dat alles met enorm enthousiasme. Want ook al is hij als geen ander ingevoerd in nieuwe technologie, hij blijft zich (dat is misschien wel zijn grootste kracht) bijna als een klein jongetje verbazen en verwonderen. Die verwondering hoor je, proef je, ervaar je in hoe hij omgaat met het fenomeen nieuwe technologie. Hij is gedreven, gelooft heilig in de mogelijkheden van nieuwe technologie. Hij probeert deze technologieën en gadgets zelf uit. Tegelijkertijd laat hij zich nooit meeslepen. Hoe hightech ook, hij houdt beide benen op de grond en vertelt vol passie of het een succes wordt of juist niet. Dat is typisch Vincent Everts. Sprekend.

Altijd al eens in een Tesla willen rijden en met Vincent Everts willen sparren over nieuwe technologieën? Reserveer dan nu uw stoel voor de Magnutude op dinsdag 16 september in Naarden!