V&D ‘Best Partner Award 2011’ voor Magnus

Afgelopen maand heeft V&D haar jaarlijkse Supplier Conference gehouden op haar nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst is Magnus door V&D uitgeroepen tot ‘Best Partner 2011’. Magnus is voor deze prestigieuze titel geselecteerd uit de Top 50 strategische partners van V&D.

Sinds augustus 2008 bouwt V&D met haar webwinkel www.vd.nl aan haar multichannel retail strategy. Vanaf het begin is Magnus als partner betrokken bij het online-traject, in het specifiek voor het automatiseren van processen tussen alle verschillende betrokken partijen via de Microsoft BizTalk Middleware oplossing. Daarnaast heeft Magnus de V&D App ontwikkeld, waarmee je via de iPhone of Android kunt winkelen in de webwinkel van V&D.

Magnus heeft zijn steentje bijgedragen aan het succes van www.vd.nl en is dan ook trots dat deze inspanningen nu met de ‘Best Partner 2011’ award beloond worden.

Over V&D

Met 62 vestigingen en ruim 10.000 medewerkers is V&D de grootste warenhuisorganisatie in Nederland. V&D ontvangt per week gemiddeld 1.8 miljoen bezoekers. Via www.vd.nl zijn producten online te bestellen. V&D is ook actief op Twitter, Facebook, Hyves en YouTube. La Place is de horeca-food groep van V&D Warenhuizen met ruim 35 miljoen klanten op jaarbasis. Via www.laplace.nl zijn producten online te bestellen.

Links