Verlenging Asset management Expertise Partnership door SAP

Goed nieuws van het Magnus Blue EAM front! SAP heeft het Recognized Expertise Partnership op het gebied van Asset management wederom verlengd. En dat is een hele fijne bevestiging voor het team van Johan Amsing dat zich dagelijks bij verschillende opdrachtgevers inzet om het allerbeste op onderhoudsvlak uit de SAP systemen te halen.

Asset management op S/4HANA

Met onze jarenlange Asset Management ervaring weten we natuurlijk wat we waard zijn, maar veel belangrijker is dat onze klanten dit ook zo waarderen. Daarbij laten we graag zien dat we voorop blijven lopen met nieuwe, innovatieve oplossingen, zoals het SAP Asset Intelligence Network of de SAP Predictive Maintenance en Service-oplossing in S/4HANA.

SAP Recognized Expertise Partner

Het SAP Recognized Expertise programma helpt SAP gebruikers eenvoudig een betrouwbare partner met specifieke expertise te selecteren. Om de partnerships actueel te houden, peilt SAP jaarlijks de stand van zaken. Alleen bij voldoende gecertificeerde consultants, aangetoonde klanttevredenheid en de juiste focus op dit domein wordt de benoeming opnieuw toegewezen.

Wil je meer weten over onze Asset management oplossingen? Neem dan contact op met Jan de Geus via 088 696 6000.