Young Professional Bootcamp: Op 7 bits vooruit!

Begin september was het weer zo ver, de Magnus Young Professional Bootcamp ging van start! Tinyce Wassens en Elise van Ginkel delen de ins en outs van dit driedaagse trainingskamp voor alle nieuwe consultants.

Een groep van 20 Magnianen, drie dagen op de prachtige locatie Kameryck. De eerste dag ging goed van start met een stukje historie over Magnus met mooie anekdotes van Willem en frisse invalshoeken van Vincent: Leaders create new leaders!

Van claptrap tot BBQ

Na een praktische Excel training over de VLOOKUP tot er-moet-toch-echt-een-=-teken-voor-je-formule, was het tijd voor de workshop presentaties geven. Hierbij hebben we de essentie van een goede presentatie geleerd; de claptrap! Gevolgd door een complex maar interessant spel, waarbij miljarden euro’s over de balk vlogen tijdens de cross-border electricity game. Hadden we toch bijna het klimaatdoel van 2030 bereikt, nog even door onderhandelen. Nu was het tijd voor de barbecue! Gezellig met de partners genieten van een koud biertje en lekker eten. De avond ging nog tot in de late uurtjes door, waar we helaas niet verder over kunnen uitweiden #weareprofessionals.

‘Echt’ bootcampen en Zer00’s Heroes

Na een kort en koud nachtje in de pipowagen, stond iedereen om 7 uur met frisse tegenzin klaar voor de ‘echte’ bootcamp. Om vervolgens te beginnen aan een potje zeeslag en sessie data moduleren in Mendix. Tijdens de volgende workshop Advanced Analytics was het tijd voor AI en Machine Learning: Wat zegt jouw algoritme over investeren in vastgoed in Iowa? Hierna begaven we ons op culinair terrein, waar we de dag afsloten met een Agile Cooking workshop; wie houdt er nou niet van Mexicaans?! De dag werd afgesloten met een knallend Zer00’s Heroes feestje in Tivoli in Utrecht; “Feel the rain on yoooouuur skin!”

YoungProfessionalBootcamp2019

CEO van je eigen leven

Na een avond flink in de olie gezeten te hebben, begonnen we toepasselijk met een training OIL: Plant! Terwijl we nog op 7 bits draaiden, sloten we het weekend af met een sessie over verwachtingsmanagement en millenials. Na drie mooie dagen, gingen we allemaal naar huis als enthousiaste (en een beetje vermoeide) CEO’s ‘van onze eigen levens’, klaargestoomd voor een bliksemstart bij Magnus! #claptrap!