Open source

Open source oplossingen zijn steeds vaker voor organisaties een betrouwbaar en kostenefficiënt alternatief. De vrijheid op het gebied van implementatie, IT-development en beheer maakt het een interessante optie om te overwegen in de IT-strategie van grote en kleine organisaties. Open source technologie is vanuit principe gratis en wordt door een brede community doorontwikkeld. Magnus biedt onafhankelijk advies om een (open source) IT-toepassing te selecteren die perfect op jouw business aansluit. Tevens is Magnus gespecialiseerd in de implementatie en ontwikkeling van ODOO: een open source platform dat als modulair ERP-systeem algemene bedrijfsprocessen perfect ondersteunt, maar waarmee je ook Greenfield slimme, moderne tools kunt ontwikkelen en deze weer naadloos kunt integreren in het geheel.

Slim, flexibel en future-proof. Zo helpen we gevestigde organisaties rendabel en wendbaar te maken en nieuwe bedrijven of diensten tegen lage kosten te professionaliseren.

Onze aanpak

Hoe dat werkt? Wij vertalen jouw strategische uitdaging naar de inzet van deze innovatieve technologie. Daarna gaan we volgens onze beproefde integrale aanpak te werk. We bekijken processen, organisatie en systemen en ontwerpen ze opnieuw. Onze consultants brengen best practices in op het gebied van Finance, HR, CRM, Sales en Marketing. ODOO is erg flexibel, waardoor het zich makkelijk aanpast naar jouw specifieke situatie. Natuurlijk begeleiden we deze transitie door intensief samen te werken met de mensen uit jouw organisatie. Bovendien stomen we ze klaar om het dagelijks systeembeheer op zich te nemen, zodat jouw organisatie zo zelfstandig mogelijk de toekomst tegemoet gaat.

 

Jouw vraagstukken

  • Hoe kunnen we onze licentiekosten substantieel reduceren?
  • Hoe kunnen we meer vrijheid en flexibiliteit in ons IT-landschap realiseren?
  • Hoe kom ik snel van de lappendeken van systemen af die onze groei en winstgevendheid in de weg zit?
  • Hoe zet ik een nieuw product of dienst op zonder meteen te veel IT-kosten te maken?
  • Waar vind ik een open source platform dat ik voor alle processen kan gebruiken? 

Open source opdrachtgevers

Verder sparren over open source kan ook! Neem dan contact op met Sawan Bruins

12 + 9 =

Agile Cooking workshop

Ken je onze Agile kookworkshop al? Een leuke en leerzame start van een Agile project of Agile implementatie. Deelnemers stropen hun mouwen op en scrummen samen hun maaltijd. We hebben nu meer dan 200 mensen getraind bij onder meer BMW, De Mandemakers Groep, Jacobs Douwe Egberts en Kleertjes.com. Lees hier meer.