Over Magnus Blue

Magnus Blue houdt zich vooral bezig met SAP consultancy, de wereldmarktleider in enterprise software. Als SAP partner van het eerste uur draaien we al heel lang mee in de SAP wereld; van analytics (BI/BO/BPC), finance en logistiek (MM/EWM), tot onderhoud (EAM/PLM). We zijn SAP Recognized Expertise Partner in de categorieën: SAP HANA, Enterprise Performance Management, Datawarehousing, Business Intelligence, Finance, Enterprise Asset Management (EAM) en Product Lifecycle Management (PLM). Daarnaast adviseren we als SAP Value Added Reseller (VAR) bij de aanschaf van licenties en het beheer daarvan. Ook bij SAP projecten onderscheiden we ons door onze integrale aanpak van bedrijfsprocessen, organisatie en systeem, ondersteund door onze eigen unieke Magian Methodiek.

Naast veel kennis en een ervaren team consultants ligt ons onderscheidend vermogen vooral op het persoonlijke vlak. We denken altijd met de klant mee, gaan voor kwaliteit, zijn flexibel, ondernemend en een tikkeltje eigenwijs, met de juiste mentaliteit en betrokkenheid. We komen beloften na en leveren wat we afspreken.

Onze missie

“Sharing the joy of applying technology to realize our clients dreams”

sharing the joy

Samen met opdrachtgevers hun ‘dromen’ realiseren, dat geeft ons het plezier en de tomeloze energie waarmee wij onze projecten doen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee. We werken schouder-aan-schouder met onze klanten. Daarbij spelen we in op de cultuur en anticiperen we op tegenwind.